Новости
19.10.2018
Călătorește ieftin alături de Voiaj.md în 2019

Moldovenii care caută călătorii ieftine în 2019 pot economisi, în medie, pana la 30% din costuri dacă fac rezervare cu 60 de zile înainte de plecare, potrivit unui studiu lansat de www.VOIAJ.md.

Luna octombrie este un moment foarte bun pentru a rezerva bilete de avion, daca vrem să găsim oferte avantajoase pentru călătorii, potrivit www.VOIAJ.md.

Noile date de pe site-ul de rezervări bilete online arată că, în medie, cele mai ieftine bilete pot fi găsite cu 60 de zile înainte de plecare.

Pentru a face economii, călătorii ar trebui să aibă în vedere, de asemenea, că zburând seara pot face, în medie, economii de până la 7% față de zborurile din timpul dimineții, care sunt mai scumpe.

Dar care sunt cele mai optime zile pentru a porni în călătorie?

Cel mai bun moment pentru a călători variază în funcție de destinația aleasă. De exemplu, pentru zborurile în Europa, www.VOIAJ.md recomandă zborurile în zilele de marți sau joi, deoarece cea mai scumpa zi pentru zbor nu este, de exemplu, ziua de sâmbătă, cum suntem obișnuiți să credem, ci vinerea, zborurile fiind, in medie, cu 7% mai costisitoare.

Te îndemnăm să afli secretele zborurilor ieftine pe www.VOIAJ.md.

Principalele atuuri ale noii platforme sunt rezervarea biletelor de avion la prețuri directe ale tuturor companiilor aeriene internaționale și locale și ofertele exclusive.

Avantajele pe care ți le oferă acest site sunt următoarele:

1. Poți face o rezervare care durează în medie trei minute: selectezi destinația, alegi opțiunea potrivită și modalitatea de plată.
2. Faci rezervarea fără a fi nevoit să te deplasezi la agenție.
3. Rezervarea o poți face de la calculator sau de la telefonul mobil și primești imediat confirmarea și biletul electronic pe email 24/7.
4. Suportul online este indinspensabil datorită faptului că poate fi accesibil pentru a rezolva orice neclaritate.

Una dintre cele mai importante și atractive lucruri pe care le oferă site-ul este varietatea posibilităților de achitare. Alege din mai multe modalități de plată a biletelor de avion online pe www.VOIAJ.md:

- Cu cardul de credit;
- În numerar la unul din oficiile Voiaj International;
- În oficiile “Poşta Moldovei”, selectănd opţiunea “Achită la poștă”;
- În orice filială a băncilor comerciale “Victoriabank”, “Eximbank” şi “Mobiasbancă”, selectănd opţiunea “Achită la bancă”.

Află secretele zborurilor ieftine pe www.VOIAJ.md

Mai multe detalii: 022 882 882, 022 26 04 04
Adresa: bd. C. Negruzzi, 4/2
Filialul în Bălți: str. Ștefan cel Mare, 6/1, tel.: (373 231) 6 36 33, (373 231) 8 88 99
www.voiaj.md
www.facebook.com/voiajinternational