Новости
21.02.2019
Varșovia, orașul de care ne-am îndrăgostit!

De ce ne-am îndrăgostit în Varșovia?

Începând cu străzile curate, clădirile vechi cu o arhitectură barocă, foarte mulți zgârie-nori, transportul ultra modern, care niciodată nu întârzie, până la oameni binevoitori...

Locul preferat al tuturor turiștilor care vizitează Varșovia rămâne a fi “centrul vechi” al orașului, cu renumita piață, care, deși a fost afectată de trecut, a fost refăcută într-un mod remarcabil care nu are cum să nu fascineze. Frumusețea care înconjoară orașul vechi, te poate duce fără să vrei în trecut, printre familiile de negustori bogate, care cândva se plimbau, pe aceste străzi. Piața, înconjurată de fostele reședințe, ale acestor negustori, este plină de cafenele, restaurante tradiționale și terase, magazine de suveniruri și înțesată de o mulțime de oameni.

Unul dintre parcurile preferate ale vizitatorilor Varșoviei este “Parcul Lazienki”, care este unul din cele mai mari parcuri din lume și cel mai mare, ca suprafață, din Varșovia. Un parc cu arhitectură barocă, cu clădiri impresionante, plin de cele mai prietenoase veverițe și păsări.

Aici oamenii duc un mod de viață sănătos, preferă plimbările, mersul pe bicicletă, sportul. Iar cel mai impresionant lucru e, că aici fiecare al doilea om, tânăr, vârstnic, citește, oriunde, în tramvai, în autobuz, metro, pe băncile din parc.

Vă îndemnăm și pe voi să citiți, să zâmbiți, să călătoriți mai mult, să vizitați Varșovia cu persoanele dragi! Mai ales acum, când Varșovia este atât de aproape, cu zborul direct Chișinău – Varșovia operat de LOT Polish Airlines.

Rezervați acum bilete spre Varșovia cu LOT Polish Airlines online pe www.VOIAJ.md!

Voiaj International, 23 de ani de călătorii reuşite!

Bilete de avion: 022 54 64 64, 068 54 64 64
bd. C. Negruzzi, 4/2
Bălţi: str. Ștefan cel Mare,
6/1, tel.: (+373 231) 8 88 99
www.voiaj.md
Like us on www.facebook.com/voiajinternational